Wellness i Spa Tuzla

Otkrijte oazu mira u preporučenim wellness i spa centrima u Tuzli. Uživajte u luksuznim tretmanima, opuštajućim masažama i vrhunskim spa uslugama dizajniranim da obnove vašu energiju i poboljšaju vaše zdravlje. Posjetite neki već danas i doživite ultimativno spa iskustvo.

Wellness i spa centri su postali sve popularniji u posljednjih nekoliko godina, a s dobrim razlogom. Oni nude brojne prednosti za tijelo i um, pružajući vam priliku da se opustite, obnovite i pomladite.Zdravstvene prednosti wellnessa i spa tretmana:
Stres: Spa tretmani su izvrsni za smanjenje stresa. Masaže, hidroterapije i aromaterapije mogu pomoći u smanjenju razine kortizola, hormona stresa, u tijelu.
Bol: Mnogi spa tretmani, poput masaže i hidroterapije, mogu pomoći u ublažavanju bolova u mišićima i zglobovima.
Koža: Tretmani poput pilinga, omatanja i hidratacije mogu poboljšati zdravlje i izgled kože.
Mentalno zdravlje: Vrijeme provedeno u spa centru može poboljšati vaše mentalno zdravlje. To može pomoći u smanjenju anksioznosti, poboljšanju raspoloženja i poboljšanju kvalitete sna.
Detoksikacija: Mnogi spa tretmani, poput saune i parnih kupelji, mogu pomoći u detoksikaciji tijela.
Posjet wellness i spa centru može biti odličan način za brigu o sebi i svom zdravlju. Bilo da tražite način za opuštanje nakon napornog dana, ublažavanje bolova u mišićima ili jednostavno želite poboljšati svoje zdravlje i dobrobit, wellness i spa centri mogu pružiti brojne prednosti.

Bijeg od svakodnevnog stresa
Wellness centri za potpunu relaksaciju

Wellnes Centar Ahmedić 

Svojim položajem u blizini jezera Modrac, a daleko od gradske buke, gostima omogućava ugodan boravak u prirodnom okruženju. Wellness sadrži : masažni bazen sa jaccuzijem, sjedeći bazen u pećini, finsku saunu,relax i antistres masaže, caffe bar.
Vrhunska usluga, moderno uređenje, te srdačno i susrteljivo osoblje neće ostaviti revnodušnim posjetitelje ovog wellness centra. 

Rezeviši

Hotel President

Hotel President je prvi hotel sa 5 zvjezdica na području Tuzlanskog Kanton i peti hotel sa pet zvjezdica na području Federacije Bosne i Hercegovine. Hotel je kapaciteta 14 soba i 1 apartman. Sobe su moderno opremljene, klimatizirane. Za relaksaciju, na raspolaganju je wellness centar sa bazenom, jacuzzi-jem, saunama i ostalim pratećim sadržajem. 


Rezeviši 

Hotel Mellain

Fitness centar Mellain Hotela predstavlja oazu odmora i relaksacije koja prožima harmoniziranu i opuštajuću atmosferu kroz tijelo i duh. U fokusu našeg Fitness centra je opuštanje tijela i uma od svih stresnih situacija. Fitness centar sa bazenom sa nalazi u sklopu hotela, lako je pristupačan svim dizalima sa svakog sprata hotela, te je opremljen svim komfortima za ugodan tretman. 

Rezeviši 

Slana soba Tuzla

Haloterapija je 100% prirodna i potpuno sigurna nefarmakološka terapijska metoda. Klinički je ispitana i dokazano djelotvorna. Uspješnost haloterapije je individualna, i u prosjeku se kreće od 70% – 95%, ovisno o bolesti. To je pomoćna terapijska metoda koja ne zamjenjuje lijekove, nego je dopuna medikamentnoj terapiji, te u značajnoj mjeri i u velikom broju slučajeva smanjuje potrebu za njom. 

Rezeviši 
Žena u Sauni

Dan za

Wellness & Spa

Osvježite svoj duh, oživite svoje tijelo - doživite savršenstvo wellnessa jer svaki trenutak u spa centrima postaje putovanje prema nezaboravnom doživljaju ljepote i opuštanja!

Scroll to Top