Odmor i avantura dolaze u mnogo oblika

Planinarenje

Rafting

Jahanje

Jahanje u Banja Luci

Paintball

Uzbudljivi Rafting na Vrbasu: Osvojite Brzake Banje Luke

Rafting u Banjoj Luci je popularna i avanturistička aktivnost koja privlači različite dobne skupine i razine vještina. Rijeka Vrbas, sa svojim brzim planinskim vodama, pruža savršeno okruženje za uzbudljivo iskustvo raftinga. Rijeka protječe kroz zadivljujuće kanjone, nudeći brzake različite težine, čineći je pogodnom kako za obitelji koje traže zabavne aktivnosti, tako i za avanturiste koji traže adrenalinski izazov.

Kad se otisnete niz brzake Vrbasa, adrenalin će prostrujati vašim venama kao nikada prije. Svaka turbulencija i svaka krivina rijeke pružit će vam uzbuđenje koje će ostati urezano u vašim sjećanjima. Rafting na Vrbasu u Banjoj Luci je prilika da osjetite snagu prirode i svoju vlastitu hrabrost dok se suočavate s izazovima brzaka.

Evo nekoliko opcija za rafting i klubova u Banjoj Luci:

VRBAS RAFTING

Ako uživate u prirodi, volite vodu i avanturu, slavite momačko ili djevojačko veče, imate izlet sa firmom, kod nas ste na pravom mjestu. Zahvaljujući našim partnerima, imamo mogućnost da organizujemo i biciklizam, planinarenje, prenoćište sa ili bez doručka.

RAFTING KLUB BUK

Rafting sa nama traje oko tri sata, jer se on svakog puta pretvori u pravi izlet. Osim veslanja niz brzake, imaćete priliku da se kupate, skačete, družite i uživate u ljepotama Vrbasa. Važno je napomenuti da dozvoljavamo unošenje hrane, pića i cigareta u čamac. Sve da biste bili srećni!

EXTREME TEAM

Naši klijenti su osobe koje žele više od običnog turističkog obilaska: oni koji su istraživačkog duha; oni kojima nije teško naći razloge za osmijeh; oni koji destinacije biraju srcem a ne kalkulisanjem; oni koji sa dobrim društvom upisuju svoja putovanja u knjigu nezaborava; i oni koji teže da u svakom mjestu koje posjete ostave mali dio sebe i da to mjesto postane i mali dio njih…Ukoliko ste i Vi baš takva osoba pridružite nam se da zajedno svijet učinimo ljepšim.

KAMP OLIMP BANJA LUKA

Kao ljubitelj avanture, imate priliku da istražite brzake rijeke Vrbas uz pomoć naših iskusnih vodiča za rafting. Osjetite adrenalin dok se suočavate sa izazovima vode i uživate u prekrasnom okruženju kanjona.Nakon uzbudljivog dana na rijeci, nudimo vam raznovrsne gastronomske specijalitete i osvježavajuće piće. Uživajte u ukusnoj hrani dok se opuštate uz pogled na predivnu prirodu oko vas. Udoban smještaj u našim apartmanima pruža sve što vam je potrebno za ugodan odmor.
Kamp Olimp Banja Luka nudi vam sve što trebate za nezaboravno iskustvo na rijeci Vrbas.Iskoristite priliku da se povežete s prirodom, uživate u uzbudljivim aktivnostima i napunite baterije u prekrasnom okruženju kampa.

Scroll to Top