Dobrodošli u Bihać, grad gdje se rađa harmonija između ljepote prirode i vrhunskih wellness i spa centara, čineći ga istinskim utočištem za opuštanje i revitalizaciju u srcu Bosne i Hercegovine. Ovdje će te pronaći raj za dušu i tijelo, mjesto gdje se možete prepustiti blagodatima opuštajućih tretmana i ponovno uspostaviti unutarnji balans.Bihać je proslavljen po svojim uglednim wellness centrima koji nude raznolike tretmane i usluge prilagođene vašim potrebama. Bez obzira tražite li duboku relaksaciju, revitalizaciju energije ili jednostavno bijeg od užurbanosti svakodnevnog života, wellness i spa centri u Bihaću pružit će vam iskustvo koje nadmašuje očekivanja.Od raskošnog Alina Spa&Wellnessa, preko elegantnog Wellness Centra Venusa, do luksuznog Wellness i Spa centra hotela Emporium, hotela Opal Exclusive, hotela Rekić, Estetskog Centra Farmalija, Crystal Beautyja pa sve do opuštajućeg Studija za masažu "Lotus", svaki od ovih centara nudi jedinstvenu kombinaciju tretmana koja će zadovoljiti sve vaše želje. Posjetite Bihać i prepustite se vrhunskoj usluzi i gostoprimstvu koje će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Ovdje ste dobrodošli u oazu mira i opuštanja - dobrodošli u svijet wellnessa i spa centara Bihaća.

Otkrijte Wellness i Spa centre u Bihaću

Alina Spa

Alina Spa&Wellness u Bihaću je vrhunski wellness centar koji nudi širok spektar tretmana i usluga. Od masaža, saune, do tretmana lica i tijela, Alina Spa&Wellness je mjesto gdje možete obnoviti svoju energiju i vratiti se u ravnotežu. Njihov stručni tim terapeuta posvećen je pružanju personalizirane njege koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Rezeviši

Venus centar

Wellness Centar Venus u Bihaću je mjesto gdje možete doživjeti vrhunsku njegu i opuštanje. Ovaj centar pruža mnogo kvalitetnih tretmana iza kojih stoje godine rada, truda, odricanja i sticanja novih znanja. Centar  također nudi i razne anticelulitne tretmane, manikuru, pedikuru, kao i usluge šminkanja.


Rezeviši 

Hotel Emporium

Wellness i Spa centar hotela Emporium je pravo mjesto za opuštanje i uživanje. Ovdje možete uživati u sauni i različitim tretmanima masažeNaša ponuda je dizajnirana tako da zadovolji sve vaše potrebe i želje, bilo da tražite opuštanje, obnovu energije ili jednostavno bijeg od svakodnevnog stresa.


Rezeviši 

Hotel Opal

Wellness i Spa centar hotela Opal Exclusive je pravo mjesto za opuštanje i uživanje. Ovaj centar pruža brojne usluge koje uključuju saunu i različite tretmane masaže. Naša ponuda je dizajnirana tako da zadovolji sve vaše potrebe i želje, bilo da tražite opuštanje, obnovu energije ili jednostavno bijeg od svakodnevnog stresa.


Rezeviši 
Scroll to Top