Wellness i Spa centri Travnik

Hotel Sunce Vlašić

Za kompletno iskustvo odmora, nudimo vam razne opcije koje će obogatiti vaš boravak: naš zatvoreni bazen i sveobuhvatan wellness program su tu za vašu relaksaciju. Uživajte u raznim vrstama saune, uključujući finsku saunu i tursko-parno kupatilo, te se prepustite opuštajućim tretmanima i masažama koje nudimo. Osim toga, za one koji žele ostati aktivni čak i tokom odmora, naša fitness sala i zatvoreni bazen stoje vam na raspolaganju za rekreaciju i održavanje forme.

Rezeviši

Spa centar Čardaci

Spa centar Čardaci predstavlja pravu oazu mira i opuštanja, dizajniranu da pruži gostima mjesto gdje mogu u harmoniji i prirodnosti pronaći unutrašnji mir i obnoviti svoje tijelo i duh. U ovom idiličnom okruženju, posjetitelji mogu doživjeti potpunu regeneraciju i otpustiti svakodnevni stres kroz paletu usluga dizajniranih da promoviraju dobrobit i relaksaciju. Za one koji žele održavati fizičku aktivnost, zatvoreni bazen i fitness sala opremljeni su najsavremenijom opremom.

Rezeviši 

Hotel Blanca Spa

Iris Day Spa pruža mjesto za ultimativno opuštanje, neovisno o tome borave li u Hotelu Blanca Resort & Spa. Povucite se iz svakodnevnog života i revitalizirajte svoj um i tijelo kroz naše brižno osmišljene wellness programe. Doživite osjećaj potpune mirnoće uranjajući u prozirne vode zatvorenog bazena, gdje vas čeka savršena temperatura vode koja obećava trenutke blagostanja i obnove. Svaki pokret u vodi neka vas vodi korak bliže dubljoj relaksaciji i jačanju vašeg bića.

Rezeviši 

Hotel Central Spa

Smješten u centru Babanovca, Hotel Central stoji kao oaza mira nudeći gostima bezusporedbenu uslugu, udobnost i relaksaciju. Ovaj hotel ističe se svojim moderno opremljenim bazenom koji zadovoljava najviše standarde, pružajući savršenu kombinaciju luksuza i opuštanja. Uz to, jacuzzi, sauna i tursko kupatilo su na raspolaganju za sve koji traže bijeg od svakodnevice i žele se prepustiti trenucima čistog zadovoljstva i revitalizacije.

Rezeviši 
Scroll to Top