Bihać je grad koji odiše posebnom energijom, pogotovo kada padne noć. Bez obzira tražite li mirno mjesto za opuštanje uz omiljeno piće ili mjesto gdje možete plesati do zore, Bihać ima sve što vam treba. Grad je poznat po svojim brojnim kafićima i barovima. U centru grada možete pronaći razna mjesta koja nude širok izbor pića i ugodnu atmosferu. Ovdje možete uživati u mirnoj večeri s prijateljima ili obitelji. Za one željne zabave, Bihać nudi i brojne noćne​ klubove. Ovdje možete uživati u živoj glazbi, DJ-evima i plesu do ranih jutarnjih sati. Klubovi su uvijek puni energije i dobre atmosfere, što ih čini savršenim mjestima za provod. Osim toga, Bihać je domaćin raznih kulturnih i glazbenih događanja tokom cijele godine. Od koncerata do festivala, uvijek se nešto događa u ovom gradu. Bez obzira na vaše interese, sigurni smo da ćete pronaći nešto što vam se sviđa u Bihaću. Posjetite nas i doživite nezaboravnu noć u ovom predivnom gradu!

Klubovi Bihać

The Best

 klubovi u mostaru

Poznat po svojoj dinamičnoj atmosferi i vrhunskoj usluzi. Ovaj klub je idealno mjesto za sve one koji traže nezaboravan noćni provod u Bihaću.
Lokacija: ​​Darivalaca krvi
Rezervacija: ​066 869-999

Saznaj više  

Svarog Winter

 klubovi u mostaru

Jedinstveno mjesto koje pruža nezaboravno iskustvo zimskog provoda, poznato po izvrsnoj glazbi i nevjerojatnim tematskim večerima.
Lokacija: ​​​502. Viteške brigade
Rezervacija:  062 879 481

Saznaj više  

Bistro

 klubovi u mostaru

Mjesto gdje se možete opustiti u ugodnom ambijentu uz širok izbor pića. Poznat je po svojoj prijateljskoj atmosferi i izvrsnoj usluzi, što ga čini idealnim mjestom za druženje.
Lokacija: ​​Bihaćkih branilaca 2
Rezervacija: ​0​61 913 609

Saznaj više  

Deja Vu

 klubovi u mostaru

Mjesto koje odiše modernim ambijentom i pruža nezaboravne noćne provode. Poznat je po svojim tematskim večerima i izvrsnoj glazbi koja će vas držati na plesnom podiju cijelu noć.
Lokacija: ​​​Bedem
Rezervacija:  061 649 009

Saznaj više  

Night Club Focus

 klubovi u mostaru

Mjesto koje kombinira opuštajuću kafansku atmosferu tokom dana i energični noćni život. Poznat je po svojoj  živahnoj atmosferi koja privlači ljubitelje noćnog provoda.
Lokacija: ​​Bihaćkih Branilaca
Rezervacija:  Instagram

Saznaj više  
Scroll to Top