Hoteli Stolac

Smještaj u Stocu

Hotel Stolac

Svaki smještaj u hotelu Stolac s 4 zvjezdice pruža pogled na grad, a gosti mogu uživati u pristupu zajedničkom salonu i vrtu

VIŠE
Smještaj u Stocu

Guesthouse Check In

Privatni smještaj Check In nalazi se u Stolcu i nudi klimatizirane sobe. Smještaj uključuje zajedničku kuhinju, zajednički salon i besplatan WiFi u svim prostorijama.

VIŠE

Apartmani Stolac

Smještaj u Stocu

Apartman Ćuprija

Pruža smještaj s vrtom, roštiljem i zajedničkim salonom. Apartmani su klimatizirani, a neki uključuju balkon s pogledom na vrt, potpuno opremljenu kuhinju i privatnu kupaonicu s tušem

VIŠE
Smještaj u Stocu

Apartman Mira

Apartman Mira nalazi se u naselju Stolac te sadrži klima-uređaj i balkon. Ovaj objekt uz plažu ima popločani dio dvorišta, besplatno privatno parkiralište i besplatan WiFi.

VIŠE
Smještaj u Stocu

Apartman Nest

Nudi smještaj s terasom i klima uređajem. Apartman ima 1 spavaću sobu, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s pećnicom i kuhalom za vodu, te 1 kupaonicu s bideom i sušilom za kosu.

VIŠE
Smještaj u Stocu

Kamena Oaza

Kamena Oaza je nedavno renovirani apartman u Stolcu, gdje gosti mogu maksimalno uživati u bazenu s pogledom, vrtu i baru.

VIŠE
Smještaj u Stocu

MARIA'S HOUSE

Sa pogledom na vrt, MARIA'S HOUSE nudi smještaj s vrtom i balkonom, udaljen 21 km od Starog mosta u Mostaru. Ova nekretnina pruža pristup terasi i besplatnom privatnom parkiralištu.

Više
Smještaj u Stocu

Apartman Benat

Apartman benat nudi klimatizirani smještaj s balkonom. Prostrani apartman sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje i 1 kupaonice.

više
Scroll to Top