Wellness i Spa 
Banja Luka

Uživajte u vrhunskom wellness i spa iskustvu u Banja Luci. Otkrijte opuštanje i obnovu u našim luksuznim spa centrima, savršenim za revitalizaciju tijela i uma.

Wellness i spa centri nude širok spektar zdravstvenih i estetskih tretmana koji pomažu u poboljšanju opšteg fizičkog i mentalnog zdravlja. Ovi centri su sve popularniji zahvaljujući njihovim prednostima kao što su smanjenje stresa, poboljšanje cirkulacije, detoksikacija tijela, kao i poboljšanje kvaliteta kože. U Banja Luci, wellness i spa centri pružaju različite opcije za opuštanje i obnovu, uključujući tradicionalne i moderne tretmane, što ih čini idealnim mestom za revitalizaciju i odmor od svakodnevnog života.

Otkrijte Wellness i Spa centre u Banja Luci

Wellness i spa centri u Banja Luka

ERATO Spa&Wellness

Ideja da imate cijeli Spa za sebe je stvarno posebno i luksuzno iskustvo. Možete doći u grupi do 8 osoba, u paru ili sami i niko drugi ne može koristiti Spa u isto vrijeme kad i vi. 
Spa zona uključuje: Djakuzi, Parno kupatilo, Finska, Sauna, Slana soba, Relax soba
Led rasvjetu i muziku možete prilagoditi po vašoj želji.

Rezeviši
Wellness i spa centri u Banja Luka

Fortuna

Hotel i wellness centar Fortuna se nalazi na Petrićevcu u sklopu naselja ŽUTE ZGRADE i od centra Banja Luke je udaljen 2 km. Koncept Hotela i wellness centra zadovoljava sve potrebe savremenog čovjeka za udobnim boravkom. Dizajniran je i građen prema visokim standardima i predstavlja novu dimenziju u ugostiteljstvu.

Rezeviši 
Wellness i spa centri u Banja Luka

Libra Studio - SPA and Massage

U predivnom ambijentu Hotela Jelena, nalazi se SPA centar u kome je smješten Libra Studio. Pored masaža, na raspolaganju su: Hidromasaža, Finska sauna, Parno kupatilo, Relax zona. Očekuje Vas: Voće, Osvježenje, Peškiri, Papuče.  Možete doći, sami u paru ili u društvu - potrebno je prilikom rezervacije nagalstiti koja je opcija u pitanju

Rezeviši 
Wellness i spa centri u Banja Luka

Hotel Jelena

Za sve vas koji želite da se opustite, obnovite energiju, pronađete mir, pobjegnete od svakodnevnih briga, obnovite vitalnost ili jednostavno želite odmor, na raspolaganju je naš welness centar. Na raspolaganju su:
- parno kupatilo
- finska sauna
- jacuzzi kada
- masaže

Rezeviši 
Scroll to Top