​​Konoba Plava voda

Konoba Plava voda

Konoba Plava Voda je popularan restoran u Travniku, smješten uz brzo tekući potok po imenu Plava Voda. Voda je prekrasnog tirkizno plavog tonaliteta, pružajući mirnu i opuštajuću atmosferu.

VIŠE
​Restoran Konak

Restoran Konak

Restoran Konak je visoko ocijenjen restoran u Travniku, poznat po svojoj ukusnoj hrani. Restoran je rangiran među najboljim restoranima u Travniku prema Tripadvisoru.

VIŠE
​​Kastel na Hendeku 

Kastel na Hendeku 

Kaštel na Hendeku je restoran smješten u Travniku koji se nalazi blizu ulaza u most srednjovjekovne tvrđave. Restoran je poznat po svojojdboroj ponudi hrane i pića.

VIŠE
​​Ex ponto Bar & Restaurant

Ex ponto Bar & Restaurant

Ex Ponto Bar & Restoran je restoran visokog kvaliteta koji nudi širok raspon kuhinja, uključujući talijansku, internacionalnu i lokanu kuhinju kao i vrhunski vinski bar.

VIŠE
​​Marcaffe d.o.o.  restoran Travnik

Marcaffe d.o.o. 

Marcaffe je popularno mjesto u Travniku, poznato po svom Kraljevskom doručku. Nude raznovrsna jela, a posebno se hvale svojom kafom jer Marcaffe je inače kvalitetan proizvođak kafe.

Više
​​Vlašićka Kuća

Vlašićka Kuća

Vlašićka kuća je ​prostrana drvena koliba s modernim eksterijerom, dok je interijer očuvao rustikalni šarm, poznata po lokalnim specijalitetima i prodavnicom sa lokalnim proizvodima.

više
​Restoran Izvor Travnik

Restoran Izvor

Restoran “Izvor” se nalazi u Travniku, pored rijeke Bile, u predivnom prirodnom okruženju ribnjaka Farma. Specijalitet restorana je svježa pastrmka iz vlastite proizvodnje.

više
​Restoran Tarabovac

Restoran Tarabovac

Restoran “Tarabovac” se nalazi u Travniku. Specijaliteti restorana uključuju meso, bosansku grah supu, biftek ali i domaću pitu za koju tvrde da je najbolja u gradu.

više
Bistro Lovac Travnik

Bistro Lovac

Bistro Lovac se nalazi u Travniku, pored rijeke Bile. Poznat je po domaćinskoj atmosferi i svježoj hrani. Specijaliteti restorana uključuju begovu čorbu i lovački gulaš.

više

Restorani i konobe Travnik

Scroll to Top