Wellness nije samo luksuz; to je putovanje prema uravnoteženom i ispunjenom životu.  Ako želite harmonično usklađivanje tijela, uma i duha, što je ključno za vođenje zadovoljnog i zdravog života onda je wellness i spa Jajce za vas. Zašto je važan Wellness? U užurbanosti modernog života često zanemarujemo svoje blagostanje, što dovodi do stresa, umora i niza zdravstvenih problema. Wellness je važan jer se radi o poduzimanju proaktivnih koraka za poboljšanje našeg općeg zdravlja i sreće. Radi se o donošenju svjesnih izbora koji doprinose dugovječnosti i kvaliteti života. Spa centri pomažu pružajući utočište za osjetila, mjesto gdje se možemo opustiti, osvježiti i iscijeliti. Pruža predah od stresa svakodnevnog života i priliku za fokusiranje na brigu o sebi. Bilo da je riječ o terapijskom masažu, smirujućoj meditaciji ili revitalizirajućem tretmanu lica, wellness i spa prakse pomažu obnavljanju ravnoteže i poticanju unutarnjeg mira.

Jajce - tvoje utočište spokoja

Oaza Relax & Beauty

Smješten u slikovitom gradu Jajce, Oaza Relax & Beauty pruža mirno utočište za one koji žele pobjeći od užurbanosti svakodnevnog života. Ovaj mirni raj ljepote poznat je po personaliziranoj njezi i širokom spektru kozmetičkih i wellness tretmana osmišljenih kako bi osvježili i tijelo i um.

Rezerviši 

Hotel Premium

Utočište mira i luksuza, Hotel Premium Jajce nudi ugodan boravak s udobnim sobama, prekrasnim pogledima i vrhunskim uslugama. Uživajte u lokalnom šarmu i modernim pogodnostima u savršenom skladu u ovom izuzetnom hotelu. 

Rezerviši   

Hotel Plivsko Jezero

Upoznajte se sa prirodnom ljepotom Jajca u Hotelu Plivsko Jezero, gdje kristalno čista voda Plivskog jezera stvara impresivan okvir za opuštajući bijeg. S potpuno renoviranim sobama i raznovrsnim aktivnostima ovaj hotel predstavlja savršenu kombinaciju opuštanja i avanture.

Rezerviši 

Stari grad Hotel

Opustite se u sauni, uživajte u masažama i koristiti raznovrsne spa tretmane koji su usmjereni na opuštanje i obnavljanje. Wellness sadržaji hotela osmišljeni su kako bi pružili miran bijeg, omogućavajući vam osvježenje osjetila i obnavljanje vašeg blagostanja.

Rezerviši 

Beauty Studio LOTOS

U Beauty Studiu LOTOS, pronaći ćete mirni bijeg posvećen naglašavanju vaše prirodne ljepote i poticanju opuštanja. Sa 5 zvjezdica1, ovaj studio u Jajcu nudi širok spektar usluga, uključujući masaže, solarij, depilaciju, manikure, pedikure i tretmane lica.

Rezerviši 
Scroll to Top